UDINE, ITALY - SEPTEMBER 01: Igor Tudor head coach of Udinese Calcio reacts during the Serie A match between Udinese Calcio and Parma Calcio at Stadio Friuli on September 1, 2019 in Udine, Italy. (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images

NAKON SAMO DESET KOLA

TRAUMATIČAN KRAJ JOŠ JEDNE AVANTURE U ITALIJI: IGOR TUDOR DOBIO OTKAZ! U tri dana primili 11 golova i ponijeli porazni naslov najneefikasnije momčadi

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.11.2019. u 13:52

 • Igor Tudor više nije trener Udinesea. Hrvatski trener dobio je otkaz nakon dva uzastopna poraza od Atalante i Rome te katastrofalne gol-razlike u te dvije utakmice.

  Njegova je momčad u tri dana primila čak 11 golova, a sve skupa očito je bilo previše za vlasnike Udinesea, koji su Tudoru uručili otkaz nakon deset prvenstvenih kola.

  Udinese u nedjelju gostuje kod Geone, a momčad će na Marassiju voditi dosadašnji Tudorov pomoćnik Luca Gotti.

  Tudoru je ovo bio drugi mandat u Udineseu, prvi je put momčad preuzeo u travnju 2018. godine, spasio je od ispadanja u drugu ligu i onda nenadano dobio otkaz na kraju sezone.

    

   

  U Udine se ponovno vratio u ožujku ove godine, završio sezonu na 12. mjestu, ali ni u drugom pokušaju nije uspio odraditi barem jednu cijelu sezonu i nametnuti svoju trenersku viziju.

  Udinese je trenutno 14. momčad Serie A, s 10 bodova nakon 10 prvenstvenih kola, a sa samo pet postignutih golova u deset utakmica nosi i poraznu titulu najneefikasnije momčadi prve talijanske lige.

  Tudor u Serie A ove sezone

  1. kolo UDINESE - MILAN  1:0

  2. kolo UDINESE - PARMA  1:3

  3. kolo INTER - UDINESE  1:0

  4. kolo UDINESE - BRESCIA  0:1

  5. kolo VERONA - UDINESE  0:0

  6. kolo UDINESE - BOLOGNA  1:0

  7. kolo FIORENTINA - UDINESE  1:0

  8. kolo UDINESE - TORINO  1:0

  9. kolo ATALANTA - UDINESE  7:1

  10. kolo UDINESE - ROMA  0:4

   

  Iz drugih medija