Luciano Spalletti
 Emilio Andreoli/Getty Images
SMJENA NA KLUPI?

TRENER INTERA NA RUBU OTKAZA! KAO JEDAN OD NASLJEDNIKA SPOMINJE SE LEGENDARNI ARGENTINAC Talijani tvrde: Ne dobije li iduću utakmicu on je bivši!

Piše: HinaObjavljeno: 04. veljača 2019. 13:20

Trener talijanskog nogometnog velikana Intera Luciano Spalletti nalazi se na rubu otkaza nakon serije loših rezultata "Nerazzurra" prenose talijanski mediji.

Inter je u posljednja tri kola osvojio samo jedan bod bez postignutog gola, a prošlog tjedna je ispao i u četvrtfinalu Kupa od Lazija.

"Nerazzurri" su u nedjelju na San Siru izgubili od 'davljenika' Bologne (0-1), a prije toga su izgubili od Torina (0-1), te odigrali 0-0 protiv Sassuola.

Soccer Football - Serie A  - Chievo Verona v Inter Milan - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - December 22, 2018  Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts after conceding their first goal scored by Chievo Verona's Sergio Pellissier (not pictured)  REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Vodeći talijanski mediji navode kako će iduća utakmica biti ključna za Spallettija. Ukoliko se Inter u subotu ne vrati iz Parme s tri boda, Spalletti će postati 'bivši'. Na 'čizmi' nagađaju kako bi momčad do kraja sezone mogao preuzeti bivši igrač Intera Esteban Cambiasso.

Inter se trenutačno nalazi na trećem mjestu Serie A sa 40 bodova, čak 20 manje od lidera Juventusa i 11 manje od Napolija na drugoj poziciji. Milan na četvrtom mjestu ima 36 bodova.

Linker
20. travanj 2024 01:50