Marco Luzzani/Getty Images
RIJEČ TRENERA NAKON DERBIJA

TRENER MILANA INDIREKTNO BOCNUO REPREZENTATIVCA VATRENIH 'Htjeli smo mi napadača od 100 milijuna eura, ali neće doći kada ne igramo Ligu prvaka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2017. 14:01

U velikom derbiju 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao gost svladao Milan sa 2-0 (1-0). Oba pogotka na utakmici postigao je Gonzalo Higuain. Hrvatski reprezentativni napadači Mario Mandžukić i Nikola Kalinić odigrali su po svih 90 minuta za Juventus, odnosno Milan, a Kalinić je propustio veliku priliku za izjednačenje na 1-1 u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Njegov pokušaj s pet metara Buffon je krajnjim naporom uspio odbiti u gredu.

Trener Milana, legendarni Vicenzo Montela dotaknuo se promašenih prilika svog kluba i na neki način bocnuo i hrvatskog napadača.

- Nemaju svi u svojim redovima Gonzala Higuaina. Utakmicu je odličio klasni igrač koji je sam stvorio dvije prilike i zabio dva gola. Mi smo željeli dovesti napadača za 100 milijuna eura, ali takvi ne žele doći kada ne igramo Ligu prvaka.

U kontekstu dolaska u Milan ranije su se povezivali igrači poput Andree Belottija iz Torina te Pierre-Emerick Aubameyanga iz Borussije Dortmund.

- Ne zavidim Juventusu na ničemu. Oni su pravi primjer kako je potrebno neko vrijeme kako bi se stvorila prava momčad. Sada imaju puno iskustva i počeli su polako davati priliku i mlađim igračima. Oni su stvoreni kako bi osvojili Ligu prvaka.

Linker
24. travanj 2024 20:45