TURIN, ITALY - MAY 21: Daniele Rugani of Juventus FC and Michela Persico celebrate with the trophy after the beating FC Crotone 3-0 to win the Serie A Championships at the end of the Serie A match between Juventus FC and FC Crotone at Juventus Stadium on May 21, 2017 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images

IZJAVA KOJA ĆE PODIĆI PRAŠINU

TRUDNA DJEVOJKA ZARAŽENE ZVIJEZDE OTKRILA PRIJEVARU TALIJANSKOG PRVAKA!? Juventus je namjerno zatajio rezultate testa na koronavirus?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.03.2020. u 08:32

 • Obrambeni nogometaš Juventusa Daniele Rugani i njegova trudna djevojka Michela Persico posljednjih su dana često u medijima zbog činjenice da su pozitivni na koronavirus.

  Persico je inače atraktivna novinarka, a ona je objavila da se datumi kada je njezin dečko radio testiranja i termin kada je to Juventus prijavio ne poklapaju.

  U trenucima kada se Italija nalazi u teškoj situaciji i kada u jednom danu umire na stotine ljudi od posljedica kobnog virusa ovakve informacije u očima javnosti nisu najbolje sjele.

  Persico kaže da se Rugani testirao na koronavirus na dan derbija s Interom (8. ožujka), a Juventus je objavio njegov pozitivan nalaz tri dana kasnije.

  "Daniele se vratio kući s treninga, imao je temperaturu i obavijestio je momčad o tome. Kasnije kada se probudio se osjećao bolje, ali ga je klub testirao na Covid-19. Znam da je test napravio 8. ožujka, a ja 16. ožujka", rekla je Persico.

  Ovakvi se podaci ne poklapaju s onima koje je Juventus iznio u javnost. Naime, iz redova 'Bianconera' su objavili da je Rugani testiran tog jutra kada je i objavljeno da je pozitivan na koronavirus, dakle 11. ožujka.

  Neki postavljaju pitanje, je li moguće da su u Juventusu namjerno 'sakrili' Ruganijev pozitivan nalaz kako bi se derbi protiv Intera ipak odigrao!?

  Kako bilo, u međuvremenu su iz Juventusa potvrdili da su i Paulo Dybala i Blaise Matuidi također pozitivni na koronavirus.

  Tagovi
  Iz drugih medija