Emilio Andreoli Getty Images
STRAH OD KORONAVIRUSA

UZBUNA U JUVENTUSU! NAKON NOVOG NEUGODNOG OTKRIĆA CIJELA MLADA MOMČAD POSLANA U KARANTENU Talijanski prvak objavio prekid svih sportskih aktivnosti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2020. 16:09

Juventus je danas objavio da prekida sve treninge i druge sportske aktivnosti svojih momčadi nakon što je ustanovljeno da su tri igrača iz trećeligaša Pianesea, s kojima je nedavno igrala U-23 momčad Juvea, oboljela od koronavirusa.

U Pianeseu su zaražena četiri igrača i trener, piše Gazzeta dello Sport.

Juventus je iz predostrožnosti sve igrače U-23 momčadi poslao u kućnu katantenu do 8. ožujka kako bi se smanjila eventualna mogućnost zaraze i širenja bolesti.

Zbog straha od širenja koronavirusa otkazane su brojne utakmice Serie A, pa tako i veliki derbi između Juventusa i Intera, koji se večeras trebao igrati u Torinu.

Italija je europska zemlja u kojoj je koronavirus najrašireniji. Dosad je evidentirano 1128 zaraženih, te 29 smrtnih slučajeva.

U nedjelju je u 64 zemlje svijeta zabilježeno 87,565 zaraženih koronavirusom, od posljedica zaraze dosad je umrlo 2990 osoba, prenosi France presse pozivajući se na službene podatke objavljene u 12 sati.

Linker
19. travanj 2024 05:38