Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
TALIJANSKI KUP

VATRENI ODUŠEVIO! IVAN PERIŠIĆ TROSTRUKI ASISTENT U GODLIJADI INTERA Talijanski velikan do vrha napunio mrežu drugoligaša i izborio četvrtfinale Kupa

Piše: HinaObjavljeno: 13. siječanj 2019. 21:45

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je trostruki asistent u 6-2 (3-0) pobjedi Intera protiv Beneventa kojom se milanski sastav plasirao u četvrtfinale Talijanskog kupa.

Inter je protiv nedoraslog drugoligaša pitanje prolaska riješio na samom startu utakmice, već u 7. minuti bilo je 2-0 golovima Icardija (3-11m) i Candreve (7), da bi potom na scenu stupio Perišić koji je odlično proigrao Dalberta (45+1) za 3-0, da bi u drugom poluvremenu dva puta sjajno proigrao Lautara (48, 66). Za Benevento su strijelci bili Insigne (58) i Bandinelli (74), dok je konačnih 6-2 svojim drugim golom postavio Candreva (90+5).

Perišić je igrao do 678. minute, Marcelo Brozović je iz igre izašao u 83. minuti, dok je Šime Vrsaljko odigrao čitav susret za Inter koji će u četvrtfinalu igrati protiv Lazija koji je još u subotu izbacio trećeligaša Novaru sa 4-1.

MILAN, ITALY - NOVEMBER 06:  Ivan Perisic of FC Internazionale in action during the Group B match of the UEFA Champions League between FC Internazionale and FC Barcelona at San Siro Stadium on November 6, 2018 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

Ranije u nedjelju je Fiorentina izborila plasman u četvrtfinale 2-0 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Torina u osmini finala. Oba gola za Fiorentinu postigao je Federico Chiesa (87, 90+2) u samoj završnici dvoboja. Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca ostao je na klupi Fiorentine koja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Rome i trećeligaša Virtusa Entelle koji će se igrati u ponedjeljak.

U subotu su se u četvrtfinale plasirali Milan koji je nakon produžetka kao gost bio bolji od Sampdorije sa 2-0 te Juventus koji je također kao gost sa 2-0 nadigrao Bolognu.

Protivnik Milana bit će bolji iz ogleda Napoli - Sassuolo koji će se igrati od 20.45 sati, dok će Juventus za suparnika imati pobjednika susreta Cagliari - Atalanta koji je na programu u ponedjeljak.

Linker
20. travanj 2024 16:24