MILAN, ITALY - APRIL 02: Udinese coach Igor Tudor shouts to his players during the Serie A match between AC Milan and Udinese at Stadio Giuseppe Meazza on April 2, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani/Getty Images

TKO ĆE POTONUTI?

VELIKA BITKA ZA OPSTANAK MEĐU ELITOM U ITALIJI! ZA IGORA TUDORA NEMA NIKAKVE DVOJBE 'Nemamo pravo na pogrešku! Ovo je za nas ključna utakmica'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 17.05.2019. u 16:23

 • Dva kola prije kraja talijanskog nogometnog prvenstva ostalo je otvoreno tko će se pridružiti Chievu i Frosinonenu u Serie B.

  Za sada je u najtežoj poziciji Empoli sa 35 bodova, no u opasnoj zoni su i Genoa s bodom više, Udinese sa 37, te Parma koja ima 38 bodova.

  Za hrvatskog stručnjaka Igora Tudora na klupi Udinesea nema dvojbe.

  "Nemamo pravo na pogrešku u idućem susretu protiv SPAL-a. To je za nas ključna utakmica," poručio je Tudor.

  Bivši 'Vatreni' je u ožujku po drugi put u svojoj karijeri imenovan trenerom Udinesea. U travnju prošle godine preuzeo je klub i spasio od ispadanja u drugu talijansku ligu, da bi potom u lipnju napustio svoju funkciju. I ovoga puta je preuzeo Udinese u nezahvalnoj poziciji, na 16. mjestu. Nakon devet odrađenih susreta i po tri pobjede, poraza i remija, Udinese se i dalje drži 'iznad vode'.

  REUTERS/Daniele Mascolo
  REUTERS
   

  "Nadamo se kako ćemo ovoga vikenda zapečatiti našu sigurnost u Serie A i tu priču staviti iza nas", kazao je Tudor uoči sutrašnjeg ogleda protiv SPAL-a.

  “Ako ćemo igrati kako želimo, onda možemo pobijediti i završiti posao. Vidio sam na treningu da su moji igrači motivirani, naporno smo radili na mentalitetu mojih igrača i spremnost na žrtvovanje bit će presudna," naglasio je Tudor.

  SPAL je osigurao prvoligaški spas i sa 42 boda nalazi se na 11. mjestu.

   

  Iz drugih medija