Screenshot: Twitter
PALA JE I ČESTITKA

VELIKA POMIRBA HRVATA I KONTROVERZNOG KAPETANA 'Evidentno je da ga je pitao može li pucati! Za mene je to vrijednije od gola'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 13:44

Nogometaši milanskog Intera sinoć su slavili na gostovanju kod Frosinonea s 3:1 u 32. kolu talijanskog prvenstva i napravili novi korak prema osiguranju plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Ivan Perišić zabio je u 37. minuti gol iz jedanaesterca svoj šesti ovosezonski gol u Serie A. Mnogi su primjetili zanimljiv detalj kako je Perišić bio izvođač najstrože kazne iako je u tom trenutku na terenu bio Mauro Icardi, bivši kapetan. Do smjene i oduzimanja kapetanske trake upravo je Icardi bio redoviti izvođač jedanaesteraca.

"Perišićev penal? Za mene je to bilo vrednije od gola", naslov je koji stoji kao glavna vijest na portalu Gazzette dello Sport.

"Evidentno ga je Ivan pitao da puca i Mauro je rekao da. Za mene je ta gesta vrijednija od gola. To je predivno, baš kao i činjenica da mu je Mauro prvi čestitao na golu", rekla je kontroverzna supruga i agentica Icardija u nogometnoj emisiji Tiki Taka.

Odmah nakon komentara Nara je uputila provokativno pitanje Luci Toniju, bivšem napadaču Azzurra koji je gostovao u studiju.

"Je li bi ti Luca prepustio jedanaesterac kao Mauro s obzirom da si u prošlosti također bio najbolji strijelac?", pitala je Nara.

Uslijedio je kratak, ali jasan odgovor.

Screenshot

"Pitaj nekog drugog", rekao je Toni, da bi Nara potom zaključila:

"Oduzeli su mu kapetansku traku i penal, ali neće mu oduzeti i radost igranja za Inter".

Je li Perišić odsad i stalni izvođač udaraca s bijele točke u Interu i je li se pomirio sa Icardijem, s kojim je navodno bio u konfliktu, kao i dio Interove svlačionice, ostaje za vidjeti...

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 17:52