TURIN, ITALY - MARCH 18: Ivan Perisic of FC Internazionale in action during the Serie A match between FC Torino and FC Internazionale at Stadio Olimpico di Torino on March 18, 2017 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images

PIŠE GAZZETTA

VELIKANI SE 'TUKU' OKO IVANA PERIŠIĆA Talijani tvrde: Bitka je na vrhuncu, Interov predstavnik pregovara na relaciji Pariz-London

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.05.2017. u 14:59

 • Dan nakon što je u talijanskim medijima osvanula informacija da je PSG spreman ponuditi vrtoglavih 60 milijuna eura za Ivana Perišića uslijedio je nastavak te priče.

  Tako Gazzetta dello Sport navodi da je Interov sportski direktor Ausilio već bio u Londonu gdje je započeo pregovore s PSG-om oko Perišićevog transfera, nakon čega bi navodno trebao odletjeti za London i sastati se s menadžerom Manchester Uniteda Joseom Mourinhom.

  Gazzetta tvrdi da je Manchester United spreman platiti osjetno manje od PSG-a, nekih 40 milijuna eura, pa je tako PSG u ovim trenucima veliki favorit za dovođenje hrvatskog reprezentativca.

  Posebice uzme li se u obzir činjenica da u Interu žele kako zadovoljiti pravila financijskog fair-playa i zaraditi na igraču kojeg su doveli za svega 16 milijuna eura iz Wolfsburga prije dvije godine.