Paolo Bruno/Getty Images
1. KOLO SERIE A

VIDEO: ANCELOTTIJEV NAPOLI SLAVIO NA TEŠKOM GOSTOVANJU U RIMU Laziju nije pomogao ni sjajan gol Immobilea koji se oslobodio trojice čuvara

Piše: HinaObjavljeno: 19. kolovoz 2018. 01:06

U derbiju 1. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je kao gost u Rimu svladao Lazio s 2:1.

Domaći su poveli golom Immobilea (25'), malo prije odlaska na odmor poravnao je Milik (45'+2') da bi tri boda gostima osigurao Insigne (59').

Milan Badelj igrao je za Lazio do 68. minute dok je Marko Rog ušao u igru za Napoli u 80. minuti.

U prvoj utakmici nove sezone prvak Juventus je kao gost svladao Chievo u Veroni s 3:2. Dvoboj je počeo očekivano i Juventus je poveo već u 3. minuti preko Khedire. No, domaći su do poluvremena uspjeli poravnati golom Stepinskog u 38. minuti, a početkom nastavka i povesti kada je Giaccherini u 56. minuti iskoristio kazneni udarac. Ipak, prvak se spasio poraza zahvaljujući autogolu Banija u 75. minuti i golu Bernardeschija u drugoj minuti nadoknade.

Donedavni hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je za Juventus od 64. minute te je u 86. postigao pogodak koji je nakon pregleda snimke sudac Pasqua poništio jer je prethodno Cristiano Ronaldo napravio prekršaj na vrataru Chieva Sorrentinu. Sorrentino je zbog vjerojatnog potresa mozga kojega je zadobio u toj situaciji morao biti zamijenjen, ali je mladi hrvatski vratar Adrian Šemper ipak ostao na klupi.

U nedjelju su na programu susreti Torino - Roma, Bologna - SPAL, Empoli - Cagliari, Parma - Udinese i Sassuolo - Inter, u ponedjeljak će igrati Atalanta - Frosinone, dok su dvoboji Sampdoria - Fiorentina i Milan - Genoa odgođeni za 19. rujna, odnosno 31. listopada.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 18:00