Alessandro Sabattini/Getty Images
MILAN BADELJ ODIGRAO SVIH 90 MINUTA

VIDEO: ATALANTA NAKON POSRTAJA KOD DINAMA KIKSALA I U PRVENSTVU, PAŠALIĆU PONIŠTEN POGODAK Drugi suparnik Modrih u Ligi prvaka stopostotan u prvenstvu

Piše: HinaObjavljeno: 22. rujan 2019. 22:32

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C nogometne Lige prvaka Atalanta u susretu je 4. kola talijanskog prvenstva kao domaćin u Bergamu odigrala 2-2 (0-1) s Fiorentinom.

Gosti iz Firence su sve do same završnice utakmice vodili sa 2-0 golovima Chiese (24') i Riberyja (65'), ali Atalanta je uspjela spasiti bod preko Iličića (84') i Castagnea (90'+5').

Mario Pašalić odigrao je svih 90 minuta za Atalantu te mu je u prvoj minuti sudačke nadoknade poništen pogodak jer je do njega lopta došla nakon što je De Roon igrao rukom, dok je Milan Badelj odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu.

Šesta Atalanta sada ima sedam bodova, kao i peta Bologna, dok je Fiorentina ostala posljednja 20. s dva boda.

Na vrhu je Inter s maksimalnih 12 bodova, drugi Juventus ima 10.

Prije četiri dana Dinamo je u Zagrebu svladao Atalantu sa 4-0, a ova dva sastava susrest će se i u Milanu 26. studenoga.

U skupini C Lige prvaka još su i Manchester City te Šahtar iz Donecka.

Šahtar i dalje stopostotan

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C nogometne Lige prvaka, Šahtar iz Donecka zadržao je stopostotni učinak u ukrajinskom prvenstvu i nakon 8. kola zahvaljujući minimalnoj 1-0 (1-0) pobjedi na gostovanju kod Desne.

Jedini gol na utakmici postigao je Marlos u 22. minuti.

ROTTERDAM, NETHERLANDS - OCTOBER 17:  Marlos of Shakhtar Donetsk in action during the UEFA Champions League group F match between Feyenoord and Shakhtar Donetsk at Feijenoord Stadion on October 17, 2017 in Rotterdam, Netherlands.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Vodeći Šahtar sada ima 24 boda, 10 više od druge Desne.

Šahtar i Dinamo će igrati u 3. kolu 22. listopada u Harkivu te u 4. kolu 6. studenoga u Zagrebu.

Nakon 1. kola Dinamo i City imaju po tri boda, a Šahtar i Atalanta su bez bodova.

Linker
23. travanj 2024 13:19