Predsjednik Cagliarija Tommaso Giulini
 Screenshot
'ŠTO DA MISLIM NAKON OVOGA?'

VIDEO: BIJES NAKON POBJEDE JUVENTUSA 'Pa ovo je nevjerojatno! Prvenstvo nije regularno! Ako oni moraju pobijediti neka svima kažu da i mi znamo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2018. 11:48

Juventus je uz puno muke došao do minimalne pobjede u 20. kolu Serie A, jedini gol u mučenju kod Cagliarija zabio je Bernadeschi u 74. minuti, a domaći su nakon utakmice imali puno razloga za nezadovoljstvo.

Mario Mandžukić je utakmicu u Cagliariju započeo s klupe (ušao u 61.), domaći su opasno prijetili, Szczesny je imao dvije briljantne intervencije, na kraju je Stara dama došla do pobjede golom Bernardeschija nakon prodora Douglasa Coste.

Predsjednik Cagliarija Tommaso Giulini rigao je vatru nakon kontroverzne pobjede, a sporne su čak dvije situacije, i niti u jednoj sudac nije zatražio pomoć video tehnologije, što je dodatno razbjesnilo domaćina.

U situaciji koja je prethodila odlučujućem golu Juventusa, Benatia je laktom u lice udario Pavolettija, a četiri minute kasnije Bernardeschi je u kaznenom prostoru Juventusa rukom zaustavio ubačaj Padoina, ali sudac nije pokazao na bijelu točku, iako je ruka bila u 'neprirodnom položaju'.

"Nevjerojatno, ovo je nevjerojatno! Čemu služi videotehnologija ako sudac ne provjerava ovakve situacije? Tražio sam objašnjenje od suca Calvaresea, ali na moju nesreću, nisam ga dobio. Moram reći da ovakvo prvenstvo nije regularno, pitajte Crotone što misli o 'Mertensovu rukometu'. Ako oni žele prvenstvo u kojem će veliki klubovi biti favorizirani, onda neka to svima kažu da i mi znamo", bjesnio je nakon utakmice Giulini i naveo još jedan primjer neravnopravnog tretmana velikih i malih u Serie A.

"U Rimu smo ostali bez očitog jedanaesterca nakon prekršaja Fazia, a danas nam nije dosuđen stopostotni penal! Objasnite mi što da mislim nakon ovoga? Nevjerojatno je ne vidjeti takvu situaciju, ovo je apsurdno! Calvarese može napraviti pogrešku, ali nevjerojatno je da spornu situaciju niti ne želi provjeriti VAR-om. Ostali smo bei ijednog boda, baš kao u Rimu protiv Rome, a zaslužili smo ih. Ovo više jednostavno ne prihvaćam, sistem je pokvaren", zaključio je Guilini.

Inače vrlo britki trener Juventusa Massimiliano Allegri ostao je 'zakopčan' po pitanju spornih situacija i videotehnologije.

"VAR? Ona je korisna, ali i dalje ima puno upitnika, samo to želim reći. Nekad odluka ide u vašu korist, a nekada ne. Ja sam želim čestitati svojim igračima na velikom borbenosti večeras. Cagliari je odigrao vrlo dobru utakmicu, i ja sam sretan da smo došli do pobjede", rekao je trener Juventusa.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
23. travanj 2024 12:23