Gabriele Maltinti/Getty Images
TRENUTAK INSPIRACIJE

VIDEO: BILA JE TO 'TOČKA NA I' SVIH MILANOVIH PATNJI! NOVA MLADOST VELIKOG MAJSTORA Ribery se poigrao s domaćom obranom i fenomenalno pogodio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2019. 10:56

Forma nekoć velikog kluba, od kojeg je danas ostalo samo ime iz tjedna u tjedan sve je lošija. Nogometaši Milana upisali su i četvrti ovosezonski poraz u talijanskoj Serie A. Koliko bi nekoć takve, velike momčadi kluba sa San Sira upisale kroz cijelu sezonu, toliko ovaj današnji Milan izgubljenih susreta ima već nakon šest kola.

Treba najprije reći da je Fiorentina, ekipa koja se ove nedjelje na Meazzi postavila baš onako kako treba protiv grogiranog velikana, mogla slaviti i s većom prednošću od konačnih 1:3. Još kod vodstva od 0:2 uspio je Donnarumma obraniti kazneni udarac Chiesi, ali se isti igrač u koprodukciji s velikanom Franckom Riberyjem iskupio za pogrešku.

Chiesa je dakle, kod gola za 0:3 u 78. minuti proigrao negdašnjeg igrača Bayerna, ovaj je potom zavaljao dvojicu Milanovih braniča i majstorski poentirao čime je zaslužio pljesak cijelog stadiona. To što je Leao u 80. minuti postavio na konačnih 1:3, u konačnici je manje važno.

Ribery je ovoga ljeta stigao u Fiorentinu nakon 12 godina provedenih na Allianz Areni, u dresu minhenskog Bayerna. Po prošlotjednoj partiji, čini se da još nije rekao svoju posljednju riječ.

Linker
22. travanj 2024 00:23