screenshot
NEOČEKIVAN PROJEKTIL

VIDEO: BJEŽITE LJUDI OD RONALDA KAD IZGUBI ŽIVCE! PORTUGALAC NOKAUTIRAO VLASTITOG SUIGRAČA Jedna ga je stvar jako iznervirala, a evo tko je nastradao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2019. 23:48

U 23. kolu talijanske Serie A Juventus je na gostovanju rutinski pobijedio Sassuolo i time dodatno učvrstio vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Bianconeri su s Mandžukićem kao kapetanom slavili 3:0, a pogotke su postigli Sami Khedira (23'), Cristiano Ronaldo (70') i Emre Can (86').

Tragikomična situacija dogodila se u 61. minuti. Lopta je došla do Mandžukića koji ju je isprve proslijedio do Cristiana, a Portugalac je pritom nehotice igrao rukom. Glavni sudac Paolo Mazzoleni odmah je svirao igranje rukom, a Ronaldo je, vidno frustriran, odlučio opaliti loptu i izbiti je na tribine.

Na njegovu nesreću, par metara dalje stajao je njegov suigrač Sami Khedira kojega je lopta pogodila točno u lice. Nesretni Nijemac srušio se na teren i nekoliko se minuta previjao u bolovima. Cristiano je odmah prišao i ispričao se suigraču.

Khedira je nastavio igrati, no pet minuta poslije Allegri je odlučio Nijemca izvaditi iz igre, a zamijenio ga je Rodrigo Bentancur.

Juventus je ovom pobjedom pobjegao Napoliju na 11 bodova razlike, a momčad Massima Allegrija i dalje ne zna za poraz u Serie A.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 09:54