REUTERS
VRIJEME JE DA SE KRENE

VIDEO: BOLJE DA GA NIJE HVALIO Veliki šef bez dlake na jeziku 'oprao' novu zvijezdu Vatrenih i cijeli HNL: Usporedio ga s djetetom i najavio promjene

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2017. 15:12

Nakon nedjeljne 1:0 pobjede Juventusa u gostima kod Sampdorije trener 'bianconera' Massimiliano Allegri je progovorio o Marku Pjaci.

Dakle nakon prijašnjih hvalospjeva uslijedio je još jedan kritički val.

Pjaca je protiv Sampdorije u 28. minuti zamijenio ozlijeđenog Dybalu, a tijekom susreta nije svojom izvedbom oduševio talijanskog trenera koji nije propustio kritizirati ni Vatrenog ni ligu iz koje je došao, dakle Prvu HNL. Podsjećamo, Pjaca je u Juventus stigao prošlog ljeta uz odštetu od 23 milijuna eura.

"Ponekad se troši previše u napadu, a ponekad previše u obrani kao ovaj put. Mora naći pravi balans", započeo je Allegri svoj komentar o Pjaci za Sky Calcio News.

Football Soccer - Sampdoria v Juventus - Italian Serie A - Marassi stadium, Genoa, Italy - 19/03/17 - Juventus' Marko Pjaca in action against Sampdoria's Edgar Barreto.  REUTERS/Giorgio Perottino - RTX31Q96
REUTERS/Giorgio Perottino

"Igrači su poput djece i treba im pomagati dok rastu, a Pjaca dolazi iz lige u kojoj se rijetko našao u poteškoćama i u kojoj je uz malo truda bio bolji od svih. Ovdje to ne prolazi. Mora se popraviti ispred gola, jer ima sjajnu tehniku. Moramo biti strpljivi s Pjacom jer je dobar igrač, ali mora podići ljestvicu i raditi još jače jer ga krase važne kvalitete", dodao je Juventusov stručnjak.

Linker
26. travanj 2024 07:41