REUTERS/Massimo Pinca
U ŽIVOTNOJ FORMI

VIDEO: ČOVJEK ZA VELIKE UTAKMICE! MANDŽO PRESUDIO JOŠ JEDAN DERBI Pogledajte kako je Super Mario pogotkom u trans bacio navijače Juventusa

Piše: HinaObjavljeno: 22. prosinac 2018. 22:33

Mario Mandžukić još je jednom bio strijelac i svojim pogotkom donio novu, ukupno 16. prvenstvenu pobjedu Juventusu, koji je pred svojim navijačima u posljednjoj utakmici 17. kola talijanske Serie A svladao Romu sa 1-0.

Mandžukić je u 35. minuti odlično regairao na ubačaj s desne strane De Sciglia, ubacio se ispred svog čuvara i glavom poslao loptu u mrežu.

Juventus je u sučevom vremenu još jednom poslao loptu u mrežu, a strijelac je bio Douglas Costa na ubačaj Cristiana Ronalda, no pogodak je nakon pregledavanje snimke poništen, zbog prekršaja Coste.

'Stara dama' je pobjedom zadržala osam bodova prednosti pred drugoplasiranim Napolijem. Treći Inter za vodećim zaostaje već 16 bodova, a četvrti Lazio čak 21 bod. Roma je deseta sa 25 bodova zaostatka za Juventusom.

Mandžukiću je ovo osmi prvenstveni pogodak i mnogi nogometni stručnjaci slažu se da bivši Vatreni igra svoju najbolju sezonu u karijeri te da se trenutno radi o možda i najboljem napadaču u Europi.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 11:59