REUTERS/Massimo Pinca
DOČEKAO SVOJ TRENUTAK

VIDEO: CRISTIANO RONALDO NAPOKON JE DOČEKAO PRVIJENAC U DRESU JUVENTUSA, PA ODMAH ZABIO DRUGI Uslijedila je emotivna proslava s Mandžukićem!

Dvama golovima Cristiana Ronalda Juventus je u Torinu pobijedio Sassuolo 2:1 u 4. kolu Serie A i zadržao maksimalan učinak. Ronaldu su to bili prvi golovi u Serie A za Juventus po transferu iz Reala.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2018. 18:36

U četvrtom kolu Serie A Juventus je na svome stadionu u Torinu ugostio Sassuolo. Prvo poluvrijeme obilježila je gruba igra, a golova nije bilo.

No, u drugome poluvremenu se dogodio trenutak koji su 'tifosi' Bianconera dugo čekali. Svoj prvijenac u Serie A je postigao ponajbolji nogometaš svijeta i najveće pojačanje ovoga ljeta Cristiano Ronaldo.

U 50. minuti nakon kornera s desne strane lopta dolazi do Bonuccija koji pokušava atraktivno škaricama, lopta dolazi do braniča Sassuola Ferrarija koji nespretno reagira, a njegovu nesigurnost iskorištava Ronaldo koji s pola metra pogađa praznu mrežu za 1:0.

Sjajni Portugalac odmah je u svome stilu proslavio svoj službeni prvijenac za novi klub (prvi pogodak postigao je na pripremama u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa B), a među ostalim nogometašima u zagrljaj mu je potrčao i naš Mandžo.

Da je Cristianov 'post' u prva tri kola bio samo iznimka, pokazao je Portugalac već 15 minuta kasnije. Primio je jednu loptu na vrhu šesnaesterca, sjurio se u kazneni prostor i fenomenalno ljevicom pogodio suprotni kut.

Konačnih 2:1 postavio je Khouma Babacar u posljednjim trenucima susreta.

Mandžukić je igrao do 61. minute kada ga je zamijenio Douglas Costa koji je u završnici susreta pocrvenio.

Roma je ponovno kiksala odigravši samo 2-2 (2-0) na svom terenu protiv Chieva iako je na poluvremenu vodila sa 2-0. El Shaarawy (10) i Cristante (30) doveli su Romu u vodstvo da bi u nastavku Birsa (52) i Stepinski (83) osigurali neočekivani bod za Chievo.

Ante Ćorić nije konkurirao za nastup u momčadi Rome, dok je Adrian Šemper ostao na klupi Chieva.

Osma Roma sada ima pet bodova, dok je Chievo, koji je ovoga tjedna kažnjen oduzimanjem tri boda, posljednji s minus jednim bodom.

Andrija Balić ostao je na klupi Udinesea u 1-1 (1-0) domaćem remiju protiv Torina. Udinese je poveo golom De Paula (28), a poravnao je Meite (49). Oba sastava su sada u sredini ljestvice sa po pet bodova.

SERIE A, REZULTATI 4. KOLA,

Subota:

Inter - Parma 0-1 (Dimarco 79)

Napoli - Fiorentina 1-0 (Insigne 79)

Frosinone - Sampdoria 0-5 (Quagliarella 10, Caprari 46, Defrel 54, 86, Kownacki 83-11m)

Nedjelja:

Roma - Chievo 2-2 (El Shaarawy 10, Cristante 30 / Birsa 52, Stepinski 83)

Juventus - Sassuolo 2-1 (Cristiano Ronaldo 50, 65 / Babacar 90+1)

Genoa - Bologna 1-0 (Piatek 69)

Udinese - Torino 1-1 (De Paul 28 / Meite 49)

Kasnije igraju:

Empoli - Lazio

Cagliari - Milan

Ponedjeljak:

SPAL - Atalanta

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 20:05