Screenshot: Twitter
POTEZI ZA UDŽBENIKE

VIDEO: DESET SEKUNDI 'VATRENOG' PLESA U RIMU Bivši dinamovac briljira: Pogledajte zbog čega čitava Italija već danima priča o čudesnom Hrvatu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2017. 13:16

Čini se da za Marka Roga dolaze bolji dani u Napoliju. Naime, u subotu je odigrao svih 90 minuta u 2:1 gostujućem trijumfu momčadi s juga Italije u derbiju protiv Rome na Olimpicu. Bio je to drugi uzastopni Rogov start za Napoli, budući da je sredinom tjedna odigrao 83. minute u prvoj utakmici polufinala Talijanskog kupa kod Juventusa.

Bez obzira što je njegova momčad poražena u Torinu, Rog je za svoju igru dobio mnogo pohvala, bio je najbolji u svojoj momčadi te je time očito ‘kupio’ trenera Sarrija, koji mu je ukazao povjerenje u iznimno binoj utakmici protiv Rome. Trijumfom na Olimpicu Napoli se približio drugoplasiranoj Romi, za koju je koban bio dvostruki strijelac, belgijski napadač Dries Mertens. Imao je Rog i jedno dobru prigodu, ali obranio mu je Romin golman Szczesny.

U 55. minuti susreta Rog je imao sjajnu minijaturu u kojoj je u deset sekundi 'ismijao' dvojicu suparničkih igrača Edina Džeku i Kevina Strootmana.

Potez koji se isplati vidjeti, više puta. U svakom slučaju pred Rogom je svjetla budućnost u Napoliju, a navijači ga žele vidjeti u početnih 11 u utorak kada napuljska dočekuje Real Madrid u uzvratu osmine finala Lige prvaka.

Linker
24. travanj 2024 23:21