Brozović
 Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
NE IZGLEDA DOBRO

VIDEO: ETO NOVIH PROBLEMA ZA IZBORNIKA ZLATKA DALIĆA I VATRENE 'Epic Broz' obnovio staru ozljedu: Hrvat u bolovima napustio travnjak San Sira!

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. travanj 2019. 22:14

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zamijenjen je već u 23. minuti prvenstvene utakmice s Atalantom koju je njegov Inter odigrao u Milanu (0:0). Veznjak Vatrenih osjetio je bol u mišiću stražnje lože desne noge te je umjesto njega na teren San Sira ušao Nainggolan. Brozović je problema sa stražnjom ložom imao i uoči posljednjeg reprezentativnog okupljanja. No, tada su liječnički nalazi pokazali da se ne radi o ničem ozbiljnijem, te je nastavio igrati.

Izbornik Zlatko Dalić poštedio ga je u domaćem ogledu s Azerbajdžanom, te ga je uvrstio u početni sastav u porazu od Mađarske u Budimpešti. Čini se da je sad u pitanju isti problem, iako se tek čekaju informacije nakon liječničkog pregleda koji će uslijediti vjerojatno već sutra. Uobičajeno je stanka kod takvih ozljeda oko tri tjedna, to može biti malo manje ili malo više.

Što se tiče same utakmice, golova nije bilo, a obje momčadi propustile su par dobrih prilika. Na kraju su i jedni i drugi mogli biti zadovoljni i s tim jednim bodom. Ivan Perišić imao je punu minutažu u redovima Intera, dok je Mario Pašalić bio starter za Atalantu, a zamijenjen je u 74. minuti. Napad Nerazzurra predvodio je Mauro Icardi...

Hrvatski stručnjak Igor Tudor nedavno se vratio u Udinese te je nastavio pozitivan niz. Ovog puta je njegova momčad na domaćem terenu s 3:2 svladala Empoli i osvojila izuzetno važne bodove u borbi za opstanak u Serie A. Marko Pajač je za gostujuću momčad odigrao prvo poluvrijeme i zaradio žuti karton. Udinese je sad na pet bodova iznad zone ispadanja, s tim da 18-plasirana Bologna večeras igra s Chievom, dok je Empoli na 17. poziciji sa četiri boda manje.

- Ovo je vrlo bitna pobjeda ostvarena protiv Empolija koji se nalazi u razdoblju dobre forme, stoga čestitam momcima. Odmaknuli smo se od zone ispadanja, ali pred nama je još puno posla. Ovaj nam rezultat barem omogućava da radimo u malo opuštenijoj atmosferi, bez tolikog pritiska – rekao je Tudor.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 14:31