REUTERS/Massimo Pinca
PRAVA LJEPOTICA

VIDEO: EVO KAKO JE KLINAC IZ OBALE BJELOKOSTI POSRAMIO NAJSKUPLJU MOMČAD LIGE Pogledate fenomenalan pogodak protiv kojeg ništa nije mogao niti Buffon

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2019. 17:56

Veliko iznenađenje dogodilo se u 14. kolu Serie A, nakon devet domaćih pobjeda aktualni prvak Juventus kiksao je protiv autsajdera Sassuola, 13. momčadi na ljestvici. Gosti su čak i vodili u drugome dijelu pogotkom Caputa, međutim nisu izdržali do kraja, Cristiano Ronaldo je poentirao s bijele točke za bod na Allianz Stadiumu.

Bonucci je doveo Juve u vodstvo pogotkom u 20. minuti, a samo tri minute poslije nogometaši Sassuola posramili su višestruko skuplju momčad Maurizija Sarrija. Točnije, učinila su to dvojica - talijanski napadač Francesco Caputo i Bjelokošćanin Jeremie Boga.

Ovaj je dvojac sjajno kombinirao na vrhu kaznenog prostora, da bi Caputo 'španerskom' asistencijom učinio smiješnom cijelu Juventusovu obranu. Akciju je maestralno začinio Boga prebacivši, u stilu najvećih virtuoza, istrčalog Buffona i pogodivši mrežu praktički iz mrtvoga kuta.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videozapisu.

Linker
24. travanj 2024 09:51