screenshot
SERIE A

VIDEO: HIT MOMČAD EUROPE NASTAVLJA S DEMOLIRANJEM! OVOG PUTA PET KOMADA UVALILI MILANU Vatreni u naletu ponovno strijelac, ali i asistent

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2019. 15:29

Nakon što su osigurali osminu finala Lige prvaka, nogometaši Atalante nastavili su nizati sjajne rezultate i u talijanskoj Seriji A. Ovog puta u 17. kolu na svom su stadionu srušili Milan, a jedan od strijelaca bio je i hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić.

Mrežu gostiju načeo je Argentinac Gomez nakon sjajne solo akcije u 10. minuti, a tim se rezultatom ujedno otišlo na odmor. Nakon 15 minuta igre u drugom dijelu na scenu je stupio naš Mario Pašalić. Odlično je veznjak Vatrenih i Atalante reagirao na oštar ubačaj Gosensa i pogodio za povećanje vodstva.

Samo dvije minute kasnije dao je idealnu loptu za Iličića koji se majstorskim driblinzima oslobodio svojih čuvara i zabio za visokoih 3:0, a isti je igrač pospremio i četvrtu loptu u mrežui posrnulog velikana u 72. minuti. Točku na 'i' stavio je Muriel u 83. minuti i to samo tri minute prije nego li je ušao u igru.

Ovom pobjedom Atalanta je preskočila Cagliari i zasjela na peto mjesto sa 31 bodom, dok je Milan deseti sa 21 bodom. Vodeći Inter i Juventus imaju po 42 boda, treći je Lazio sa 36, a četvrta Roma sa 35. U zoni ispadanja su Brescia (13), SPAL (12) i Genoa (11).

Linker
25. travanj 2024 03:58