Screenshot: Twitter
NIJE MU TO TREBALO

VIDEO: INCIDENT NA KLUPI MILANA Gattuso tražio zvijezdu da ode na zagrijavanje, a uslijedila je reakcija kakvu nitko nije očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 11:20

Incidentna situacija obilježila je sinoćnji susret 35. kola Serie A između Milana i Bologne.

U jednom trenutku susreta trener Milana Gennaro Gattuso pozvao je Tiemouea Bakayoka na zagrijavanje, ali je ovaj odbio i ostao sjediti na klupi. Na internetu je osvanula i snimka na kojoj se može s igračevih usana iščitati kako je treneru poručio: 'Od**bi!'.

"Igrači su bili ljuti na mene jer sam ih držao podalje od obitelji tjedan dana, pa sam im rekao da tu ljutnju pretvore u pozitivnu energiju na travnjaku. Mislim na kraju da i jesu", rekao je Gattuso na kon susreta kojeg je Milan dobio s 2:1 i tako došao na peto mjesto, s tri boda manje od četvrtoplasirane Atalante.

Gattuso je želio da Bakayoko uđe u igru umjesto ozlijeđenog Biglije, ali je reakcija Bakayoka bila toliko spora da je na kraju u igru uveo Josea Maurija.

"Rekao sam Bakayoku da se spremi, a on si je uzeo vremena, pa sam pozvao Maurija. Čekao sam sedam ili osam minuta, a on nije navukao ni marker za zagrijavanje. Tu se radi o poštovanju jer nosi prestižan dres. Igrači mi mogu reći što god žele, ali najvažnije mi je da ne nedostaje poštovanja prema suigračima u svlačionici", rekao je Gattuso nakon susreta.

Upitan je Gattuso kako misli riješiti taj problem.

"Vidjet ćemo sve na kraju sezone, kao u školskom izvješću. Uz aut-liniju mogu mi govoriti što god žele, ali u svlačionici ćemo sve riješiti u četiri oka. To ću riješiti u svlačionici rječnikom koji ne smijem koristiti na televiziji", zaključio je trener Milana čija će momčad u posljednja tri kola pokušati izboriti plasman među četiri najbolje momčadi, odnosno plasman u Ligu prvaka.

Linker
22. travanj 2024 10:26