REUTERS/Daniele Mascolo
PRESTIGLI IH NA LJESTVICI

VIDEO: INTER SLAVIO U LUDOM MILANSKOM DERBIJU Postignuo čak pet golova, sudac razbjesnio navijače 'Rossonera' spornom odlukom

U velikom gradskom derbiju u sklopu 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Milan s 3:2
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2019. 23:30

Bila je to vrlo sadržajna utakmica, puna tenzija u kojoj je Inter poveo već u 3. minuti golom Matiasa Vecina.

Sa rezultatom 1:0 za Inter se otišlo na odmor, a onda je krenula golijada. Stefan De Vrij u 51. zabija za vodstvo Intera 2:0, a onda Tiemoue Bakayoko u 57. vraća nadu 'Rossonerima'.

U 66. minuti dosuđen je jedanaesterac za Inter koji je sudac Marco Guida dosudio iz pada, praktički napravivši špagu na travnjaku. Zanimljivo je kako je odbio pregledavati videosnimku, koja u najmanju ruku dovodi u pitanje ispravnost takve odluke prekršaja Castilleja na Politanu. Usprkos protestima s tribina i Milanovih igrača, Guda nije popustio i išao pregledati snimku, a siguran izvođač s bijele točke bio je Lautaro Martinez.

U 71. minuti Mateo Musacchio zabio je za, pokazalo se konačnih 2:3.

U završnici susreta sudac je Milanovom igraču Andree Contiju pokazao izravan crveni karton, pa na kraju odluku promijenio i pokazao mu umjesto toga žuti karton.

Ivan Perišić odigrao je za Inter cijeli susret, dok je Marcelo Brozović izašao u 73. minuti.

Ovom pobjedom Inter je preskočio Milan na trećem mjestu ljestvice, sada ima 53 boda, a Milan je četvrti sa 51.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 23:43