REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
ŠTOŠTA SE DOGAĐALO

VIDEO: JUVENTUS NASTAVIO ČUDESAN NIZ Nižu pobjedu za pobjedom, Higuain izbio na vrh, Pjaci cijela utakmica, Hrvat ostao ležati u nesvijesti

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 17. veljača 2017. 23:37

Juventus je uvjerljivo pobijedio Palermo na domaćem terenu rezultatom 4:1, u prvoj utakmici 25. kola Serie A.

Mrežu gostiju je načeo Claudio Marchisio u 13. minuti, a na 2:0 povećava Paulo Dybala u 40. minuti. Odličnu večer 'Stare dame' nastavlja Gonzalo Higuain u 63. minuti, a tim pogotkom je ujedno postao najbolji strijelac natjecanja s 19 golova prestigavši reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeku iz Rome. Na 4:0 povećava Dybala svojim drugim golom te je tako na sjajan način upotpunio odličnu partiju, a počasni zgoditak za 'Rosanere' postiže Čočev u sudačkoj nadoknadi vremena.

Uz to, Juventus je imao još nekoliko izglednih situacija za postizanje pogotka, a hrvatski vratar Palerma Josip Posavec nije mogao previše kod nijednog pogotka torinske momčadi.

Štoviše, 20-godišnji Posavec je 15-ak minuta prije kraja proživio pravu dramu poslije sudara s vlastitim suigračem. Ostao je ležati nepomično na travi gotovo nekoliko minuta, ali nasreću, pridigao se i nastavio susret uz aplauz publike.

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca odigrao je svih 90 minuta za Juventus, dok je Mario Mandžukić propustio ogled zbog akumuliranih žutih kartona - te će se vratiti u nadolazećem kolu protiv Empolija.

Bivši igrač zaprešićkog Intera i bivši najbolji strijelac HNL-a Ilija Nestorovski odradio je cijeli susret za goste, a Mato Jajalo (bivši član Rijeke i Slaven Belupa) igrao je do 50. minute kada ga je zamijenio Toni Šunjić.

Iako su se najbliži pratitelji dugo držali na svega nekoliko bodova razmaka, momčad Maxa Allegrija je šestim uzastopnim trobodom ( i 10. u posljednjih 11 kola) 'odlepršao' na velikih 10 bodova ispred drugoplasirane Rome i 12 više od Napolija (uz susret više).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
20. travanj 2024 01:15