Marco Luzzani/Getty Images
1. KOLO SERIE A

VIDEO: KAKVA DRAMA U VERONI, RONALDO DEBITIRAO, MANDŽUKIĆU PONIŠTEN GOL Vratar ostao ležati na travnjaku, Juventus slavio u sudačkoj nadoknadi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2018. 21:57

Završena je otvarajuća utakmica nove sezone Serie A. Juventus je u velikoj drami slavio na gostovanju kod Chieva 3:2 u utakmici u kojoj je Cristiano Ronaldo debitirao za 'Bianconere', a u kojoj je poništen gol Mariju Mandžukiću.

Juventus je u Veroni očekivano poveo već u 3. minuti golom Samija Khedire, ali onda je došlo do neočekivanog preokreta. Mariusz Stepinski u 38. i Emanuele Giaccherini u 56. zabili su za vodstvo Chieva. U 75. minuti Leonardo Bonucci, povratnik u redove Juventusa iz Milana zabija za izjednačenje.

Mario Mandžukić ušao je u igru u 64. minuti umjesto Douglasa Coste, a u 86. minuti zabio je za 3:2 vodstvo Juventusa.

Da je lopta prešla crtu nakon njegovog udarca glavom potvrdio je VAR, a u tim trenucima na travnjaku je ostao ležati vratar Chieva Sorrentino. Činilo se da je gol Mandžukića priznat, ali je naknadnim pregledavanjem snimke sudac zaključio da je golu Mandžukića prethodio faul na vrataru Chieva u sudaru u kojem je sudjelovao i Ronaldo. Zato je gol Mandžukića poništen.

Sorrentinu je na kraju ukazana pomoć, te je zamijenjen, a sudac je dosudio pet minuta nadoknade. Bernardeschi je u drugoj minuti nadoknade zabio za 3:2 pobjedu Juventusa.

Bila je ovo debitantska utakmica Cristiana Ronalda u Serie A po transferu iz Reala u Juventus. Imao je Portugalac nekoliko zapaženih udaraca, ali nije zabio.

Linker
20. travanj 2024 05:23