screenshot dailymotion
OVO SE NE VIĐA ČESTO

VIDEO: KAKVA LUDA UTAKMICA U ITALIJI! VRATAR ZABIO MILANU U POSLJEDNJOJ MINUTI ZA POVIJESNI BOD U neviđenom trileru zabio i hrvatski majstor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2017. 15:01

Momčad Milana na nevjerojatan je način izgubila tri boda u susretu 15. kola talijanske Serije A na gostovanju kod posljednjeplasiranog Beneventa (2:2). Naime, vodstvo je Rossonerima donio Bonaventura u 38. minuti nakon nekoliko odbijanja u kaznenom prostoru, da bi domačin izjednačio u 50. minuti preko Puscasa.

Ipak, samo sedam minuta nakon izjednačenja hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić zabio je glevom iz blizine nakon asistencije strijelca prvog pogotka Milana, Bonaventure.

Izgledalo je kako će Milan rutinski privesti utakmicu kraju, ali onda su za Rossonere i Gatusa stvari krenule nizbrdo u 75. minuti kada je crveni karton zaradio Romagnoli.

Milanisti su se povukli i ostavli puno prostora za igru domaćinu koji je konstantno prijetio vratima Donnarume, a vrhunac i opće oduševljenje na tribinama uslijedilo je minutu prije kraja susreta kada je u kazneniprostor stigao i vratar domaćina.

Nakon jednog prekršaja na lijevoj strani, lopta je iz slobodnog udarca stigla u kazneni prostor gdje je najviši u skoku bio upravo vratar Brignoli i tako svojim pogotkom donio prvi povijesni bod za Benevento u Seriji A.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
17. travanj 2024 03:44