REUTERS
DVA GOLA ZA POBJEDU

VIDEO: MARIJA MANDŽUKIĆA NEMA, RONALDO JE NAPOKON DOŠAO NA SVOJE Pogledajte kako je Cristiano majstorski kreirao veliki preokret Juventusa!

Piše: HinaObjavljeno: 27. listopad 2018. 22:04

U susretu 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Empoli sa 2-1, a oba gola za torinsku 'Staru damu' zabio je Cristiano Ronaldo.

Domaćin je poveo u 28. minuti lijepim golom Francesca Caputa, no Juve je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima portugalskog majstora. Ronaldo je prvo izjednačio iz jedanaesterca u 54. minuti, a potom je u 70. minuti fantastičnim udarcem s više od 20 metara zabio za 2-1.

Portugalac je tako stigao do brojke od sedam golova u prvenstvu i drugi je strijelac Serie A iza napadača Genoe Poljaka Krzysztofa Piateka koji je zabio devet golova.

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

U prvom subotnjem susretu Atalanta je pobijedila Parmu sa 3-0. Golove za momčad iz Bergama zabili su Riccardo Gagliolo (55-ag), Jose Palomino (72) i Gianluca Mancini (80). Za Atalantu je posljednjih šest minuta igrao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Na ljestvici vodi Juventus sa 28 bodova, sedam više od Napolija koji ima utakmicu manje. Inter je treći sa 19 bodova, a Lazio na četvrtom mjestu ima 18 bodova. I Inter i Lazio imaju utakmicu manje.

Remi Torina i Fiorentine

U susretu 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Torino i Fiorentina su odigrali 1-1.

Oba gola pala su u prvih 13 minuta, a nakon toga su mreže mirovale premda je bilo prilika na obje strane.

Gosti su poveli već u 2. minuti golom Marca Benassija, no Torino je izjednačio u 13. minuti autogolom vratara Albana Lafonta. Temitayo Aina je pucao sa 20-tak metara pogodivši vratnicu od koje se lopta odbila u leđa gostujućeg vratara i završila u mreži. Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca nije nastupio za 'viole'.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 01:15