REUTERS
POMRAČENJE U TORINU

VIDEO: MARIO MANDŽUKIĆ PRESUDIO KONTROVERZNOM SRPSKOM TRENERU Nakon novog teškog udarca i trenutka ludila dobio i otkaz!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2018. 10:42

Srpski trener Siniša Mhajlović dobio je otkaz na klupi Torina, nakon što je njegova momčad u srijedu izgubila od Juventusa u velikom gradskom derbiju i oprostila se u četvrtfinalu od talijanskog kupa ove sezone.

Juventus je slavio 2:0, drugi pogodak djelo je našeg Marija Mandžukića koji je tako uništio sve snove onog dijela grada koji navija za Torino, te niz loših rezultata zaokružio i neuspjehom u Kupu. Torino je ove sezone u 19 kola upisao već sedam remija, a trenutno se nalazi na desetom mjestu, pet bodova od toliko željene pozicije koja osigurava nastup u Europi.

Po pisanju talijanskih kolega, Mihajlovićevoj smjeni kumovale su i ružne scene u jučerašnjoj utakmici. Juve je poveo u 15. minuti golom Douglasa Coste na asistenciju Paula Dybale, a problemi su za kontroverznog Mihu počeli i završili u 67. minuti nakon akcije u kojoj je poentirao upravo Mandžo.

Hrvatski napadač, koji je utakmicu počeo u vrhu napadu, a ne na krilnoj poziciji, majstorski je prebacio loptu preko Torinovog vratara u situaciji jedan na jedan, ali je golu ipak prethodio očit prekršaj Samija Khedire na Torinovom veznjaku Acquahu.

Mihajlović je prvo 'poludio' jer je sudac Daniele Doveri uopće pustio akciju, a onda sasvim je izgubio živce kad je gol priznat i nakon video provjere! Uslijedilo je isključenje, poraz i smjena.

Klupu Torina trebao bi po pisanju Talijana preuzeti bivši trener Napolija i Intera Walter Mazzari.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 20:54