Getty Images
FURIOZNO OTVARANJE

VIDEO: MLADI VATRENI I DRUŠTVO ISPISALI POVIJEST Ovo se u nogometu rijetko viđa! Pogledajte 15 uraganskih minuta za prepričavanje

Nogometaši Atalante za koju igra i naš Mario Pašalić deklasirali su Bolognu sa 4:1 u 30. kolu Serie A i približili se četvrtoplasiranom Milanu na samo bod.
Piše: HinaObjavljeno: 05. travanj 2019. 00:54

Atalanta je pobjedu osigurala furioznom igrom u prvom dijelu, kada je zabila čak četiri gola u prvih 15 minuta. Takav uraganski početak nije u talijanskoj ligi viđen već gotovo 90 godina, a zapamtit će ga posebno Siniša Mihajlović, trener gostujuće momčadi koja se morala predati već nakon 15 minuta igre.

Golijadu je prekrasnim pogocima u trećoj i petoj minuti otvorio Slovenac Josip Iličić, Hateboer je već u 9. povisio na 3:0, a šest minuta kasnije sve nade gostiju raspršio je Zapata. Treba naglasiti da je momčad Gian Piera Gasperinija pravi stroj za golove tijekom cijele ove sezone, pa je tako večerašnjom golijadom prestigla Juventus i zasjela na vrh Serie A po broju postignutih pogodaka (64 prema 62).

Utješni gol za Bolognu dao je Orsolini u 54. majstorijom iz slobodnog udarca.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić igrao je za Atalantu od 46. minute.

Ranije je Sassuolo kod kuće pobijedio "fenjeraša" Chieva s 4-0 golovima Demirala (4,45), Locatellija (47) i Berardija (57).

Rezultati by SofaScore

Sevilla bolja od Alavesa

Nogometaši Seville pobijedili su u kod kuće u 30.kolu Primere Alaves s 2-0 u izravnom srazu za mjesta koje vode u Europu.

Golove su za Sevillu dali Mesa (41) i Sarabia (80), a hrvatski reprezentativac Marko Rog je zaigrao za domaćine od 73. minute. Andalužani su pobjedom preskočili Alaves na šestom mjestu i samo je bod do mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

U drugom susretu Leganes je kao domaćin pobijedio Valladolid s 1-0 golom Carilla u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 05:08