Milan
 Marco Luzzani/Getty Images
KAD NE IDE ONDA NE IDE

VIDEO: NOVI TRENER - STARA PRIČA! MILAN U SAMOJ ZAVRŠNICI PROKOCKAO POBJEDU, REBIĆU 'KIKIRIKI' OD MINUTAŽE Pogledajte bombu koja je utišala San Siro

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 21. listopad 2019. 00:54

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pod vodstvom novog trenera Stefana Piolija odigrao tek 2-2 protiv Leccea.

Domaćin je dva puta vodio, no Lecce se hrabro borio i na koncu izvukao bod.

Golove za Milan zabili su Hakan Calhanoglu (20) i Krzysztof Piatek (81), a za goste Khouma Babacar (62) i Marco Calderoni (90+2). Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan posljednjih 10 minuta.

Milan je sjajno ušao u utakmicu i u prvih 15 minuta imao je tri sjajne prilike. Međutim, Rafael Leao dva puta i jednom Hakan Calhanoglu nisu bili precizni. Ipak, u 20. minuti Milan je okrunio svoju premoć pogotkom, a strijelac lijepog gola bio je Calhanoglu. Milan je do kraja poluvremena imao još nekoliko prilika, no nije uspio možda već u prvom poluvremenu riješiti pitanje pobjednika.

Kazna za silne promašaje stigla je u 62. minuti, kada je Andrea Conti skrivio kazneni udarac igrajući rukom. Udarac je izveo Khouma Babacar, Gianluigi Donnarumma je obranio, no Babacar je ispravio pogrešku pospremivši odbijanac u mrežu za 1-1.

U 81. minuti domaćin je stigao i do drugog gola, a ponovo je najzaslužniji bio Calhanoglu. Turski veznjak je prošao kroz suparničku obranu, a potom povratnom loptom uposlio Piateka koji je zabio za novo vodstvo. Lecce se nije predavao i u drugoj minuti nadoknade Calderoni je sjajnim udarcem sa 20 metara izjednačio rezultat.

Linker
20. travanj 2024 08:53