screesnhot
SERIE A

VIDEO: OVO MORA BITI JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA SEZONE! BOMBA S VIŠE OD 20 METARA Protiv ovakvog projektila vratar nije imao nikakve šanse

Piše: HinaObjavljeno: 20. listopad 2019. 19:15

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Udinese, kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, je pobijedio Torino sa 1-0, Sampdorija i Roma su odigrali bez golova, dok je Cagliari pobijedio SPAL sa 2-0.

Pobjedu Tudorovoj momčadi donio je Stefano Okaka golom u 42. minuti. Bila je to druga pobjeda momčadi iz Udina u zadnja tri kola, te treća ukupno ove sezone.

Sampa i Roma su odigrali slabu utakmicu bez golova, ali i bez pravih prilika. Domaćin je tako ostao na začelju ljestvice, dok je Roma propustila priliku približiti se četvrtoj poziciji na bod zaostatka.

Gosti su od 86. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen nizozemski napadač Justin Kluivert. Kod Rome je u početnom sastavu bio hrvatski napadač Nikola Kalinić no zbog ozljede koljena morao ne napustiti teren u posljednjim trenucima prvog dijela.

Cagliari je pobijedio SPAL sa 2-0, golovima Nainggolana (10) i Faraga (67). Marko Rog je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok Karlo Letica nije nastupio za goste.

Linker
20. travanj 2024 08:52