screenshot
O ČEMU JE RAZMIŠLJAO

VIDEO: OVO MORATE VIDJETI! IMAMO NAJSMJEŠNIJI POGODAK GODINE I TO U JEDNOM OD NAJVEĆIH SVJETSKIH DERBIJA Tragikomedija na Olimpijskom stadionu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2020. 20:32

U jednom od najvećih derbija talijanskog nogometa, velikom rimskoj okršaju, Roma i Lazio su odigrali 1-1.

Mrežu gostiju u 26. minuti susreta načeo je Edin Džeko, a samo osam minuta kasnije Acerbi je vratio stvari na početak i to jednim od najsmješnjijh pogodaka ove sezone.

Naime, nakon udarca iz kuta najviši u skoku bio je Santon koji je samo na trenutak otklonio opasnost. Nakon njega isto je pokušao učiniti i vratar Lopez koji je imao želju izbaciti loptu u novi udarac iz kuta, ali je katastrofalnim kiksem omogućio Acerbiju da je lagano gurne s dva metra u praznu mrežu.

Lazio je ovim rezultatom prekinuo niz od 11 pobjeda, ali je produžio seriju bez poraza na čak 15 utakmica. Roma je pak, ostala na samo jednoj pobjedi u zadnja četiri kola.

Juventus vodi na ljestvici sa 51 bodom, Inter je drugi sa 48 bodova, dok Lazio na trećem mjestu ima 46 bodova i utakmicu manje. Roma je četvrta sa 39 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO!

Nogometaši Napolija pobijedili su na stadionu San Paolo aktualnog prvaka Juventus sa 2-1. Pobjedu Napoliju donijeli su Piotr Zielinski golom u 63. minuti, te Lorenzo Insigne pogotkom četiri minute prije kraja susreta. Cristiano Ronaldo je u sudačkoj nadoknadi smanjio na 1-2.

Napoli je ovom pobjedom prekinuo niz od tri uzastopna ligaška poraza, ali i niz od čak šest domaćih utakmica bez pobjede. Zadnje slavlje na San Paolu Napolitanci su ostvarili 19. listopada protiv Verone, a potom su u šest susreta osvojili tek dva boda. Juventusu je ovo prvi poraz nakon pet pobjeda u nizu, te drugi ove sezone.

Marko Pjaca nije bio u krugu kandidata za gostujući sastav. Talijanski mediji navode kako će hrvatski nogometaš karijeru nastaviti u redovima Cagliarija i kako je pitanje sata kada će potpisati ugovor za klub sa Sardinije.

Linker
25. travanj 2024 10:44