REUTERS/Alberto Lingria
JUVENTUS I DALJE VODEĆI

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE ARGENTINAC SRUŠIO GRADSKOG RIVALA U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA UTAKMICE Slavlju 'hrvatskog' Intera kumovao gaf vratara

Piše: HinaObjavljeno: 22. listopad 2018. 00:41

U milanskom derbiju 9. kola Talijanske lige na San Siru Inter je slavio protiv Milana s 1:0 pogotkom Icardija u 92. minuti.

U ne odveć kvalitetnom gradskom derbiju, na kojem gotovo da nije bilo šansi, najveće uzbuđenje dogodilo se u prvom dijelu kada je igrač Intera de Vrij pogodio vratnicu. I kada se očekivao kraj bez golova, u drugoj minuti sudačke nadoknade Candreva je pronašao Icardija, koji glavom pogađa mrežu nakon pogrešne procjene i istrčavanja u prazno Milanovog vratara Donnarumme.

Kod Intera su utakmicu započela čak trojica Hrvata - Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović su odigrali cijelu utakmicu, a Ivan Perišić je igrao do 70. minute kada je izašao šepajući. Vrsta i težina ozljede zasad nisu poznati.

Vodi Juventus s 25 bodova, Napoli je drugi s 21, Inter treći s 19, a Milan 12. s 12 bodova.

Rezultati by SofaScore

Bundesliga: Pobjeda Borussie (M), remi Herthe

U nedjeljnim dvobojima 8. kola Bundeslige Hertha i Freiburg su odigrali 1-1, dok je Borussia Moenchengladbach pobjedom kod kuće nad Mainzom (4-0) i tri gola Hoffmana izbila na drugo mjesto.

Na vrhu su dvije Borussije - dortmundska vodi s 20 bodova, Borussia (M) ima 17 bodova, koliko i Werder, a Hertha šesta s 15 bodova. Freiburg i Mainz imaju po 11 bodova.

Rezultati by SofaScore

Premiership: Everton - Crystal Palace 2-0

U jedinoj nedjeljnoj utakmici 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku svladao Crystal Palace sa 2-0 (0-0).

Gosti iz Londona imali bolje prilike za pogodak, no niti jednu nisu iskoristili, Milivojević u 60. minuti nije uspio realizirati niti kazneni udarac i za te promašaje bili su kažnjeni u samoj završnici kada su domaći preko Calvert-Lewina u 87. i Tosuna u 89. minuti stigli do pobjede.

Everton je ovom pobjedom stigao na osmo mjesto ljestvice sa 15 bodova, dok je Crystal Palace 15. sa sedam bodova.

Na vrhu su Manchester City i Liverpool sa po 23 boda, po dva manje imaju Chelsea i Tottenham Hotspur.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 14:15