Screenshot
KAPA DO PODA, MAJSTORE!

VIDEO: POGLEDAJTE REMEK-DJELO ZA KOJE JE MARIJU PAŠALIĆU TREBALO SAMO 19 SEKUNDI U IGRI Hrvatski napadač donio preokret i zapalio tribine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2020. 23:17

Nogometaši Atalante svladali su Romu na stadionu Atleti Azzurri d'Italia u Bergamu u 24. kolu Talijanske lige, a pobjednički gol je za domaće postigao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Povela je Roma u 45. minuti nakon što je Edin Džeko iskoristio veliku pogrešku argentinskog braniča Josea Palomina.

Upravo je Palomino poravnao rezultat početkom drugoga dijela na asistenciju Berata Djimsitija i time se iskupio za pogrešku kod prvoga gola.

U tim se trenucima lomio rezultat i trener Atalante Gian Piero Gasperini odlučio je u 59. minuti umjesto Duvana Zapate uvesti hrvatskog nogometaša Marija Pašalića.

Pedantni talijanski statističari izračunali su da je Pašalić na terenu proveo samo 19 sekundi kada je pravim remek-djelom donio preokret na bergamskom stadionu i izazvao pravu ludnicu na tribinama.

Atalanta je ovom važnom pobjedom ostala na četvrtome mjestu s 45 bodova (devet manje od vodećeg dvojca - Intera i Juventusa), dok je Roma zadržala petu poziciju sa šest bodova manje.

Linker
25. travanj 2024 06:54