REUTERS/Ciro De Luca
HITNO PREVEZEN U BOLNICU

VIDEO: POTRESNE SCENE U ITALIJI ZBOG KOJIH SU ZANIJEMILE TRIBINE Vratar velikana dobio udarac u glavu, a 20 minuta kasnije srušio se na travnjaku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2019. 22:25

Dramatične scene odvile su se u nedjeljnom susretu 28. kola Serie A između Napolija i Udinesea u Napulju. Kolumbijski vratar u dresu Napolija David Ospina pri kraju prvoga poluvremena srušio se na travnjak nakon što je izgubio svijest, a liječnici su morali hitno reagirati i prebaciti nesretnog vratara u bolnicu.

Dvadesetak minuta prije nego što se onesvijestio, Ospina je dobio težak udarac u glavu nakon duela s napadačem Udinesea Ignacijom Pussettom. Ospini je nakon sudara ukazana liječnička pomoć i nastavio je igrati s povezom na glavi.

NAPLES, ITALY - MARCH 17:  David Ospina of SSC Napoli injured during the Serie A match between SSC Napoli and Udinese at Stadio San Paolo on March 17, 2019 in Naples, Italy.  (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)
Francesco Pecoraro/Getty Images

U 41. minuti susret je prekinut jer su igrači primijetili da se njihov vratar onesvijestio, liječnici su promptno reagirali i izvukli mu jezik kako se ne bi ugušio. Dramatične scene odvijale su se nekoliko trenutaka, a Ospina je pomoćnim vozilom iznesen s terena te je hitno prebačen u bolnicu.

Talijanski SkySport prenosi da mu se u bolnici vratila svijest te da je supruga uz njega.

Utakmica je nastavljena i završila je pobjedom Napolija 4:2, a Ospinu je na golu zamijenio 21-godišnji Alex Meret.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 07:34