Screenshot: Reddit
SERIE A I CHAMPIONSHIP

VIDEO: PRAVA DRAMA NA SARDINIJI, HIT MOMČAD SERIE A PREOKRENULA 'NEMOGUĆE' I SLAVILA U NADOKNADI Bilić petom uzastopnom pobjedom opet na vrhu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2019. 00:02

Prava drama viđena je u posljednjoj utakmici 14. kola Serie A između Cagliarija i Sampdorije.

Četvrtoplasirani Cagliari gubio je 1:3 u 70. minuti susreta i činilo se da će momčad sa Sardinije čije boje brani Marko Rog, pretrpjeti treći ovosezonski poraz.

Ali Cagliari je senzacionalno uspio preokrenuti, Joao Pedro je zabio u 74. i 76. minuti za 3:3, da bi konačnu pobjedu Cagliarija sjajnim golom glavom u šestoj minuti sudačke nadoknade donio Alberto Cerri i izazvao pravi delirij na stadionu.

Rog je započeo susret za Cagliari, a zamijenjen je u 84. minuti.

Sampdoria je inače povela u 38. minuti golom Fabia Quagliarelle iz jedanaesterca, a u 52. minuti je Gaston Ramirez zabio za 2-0. Radja Nainggolan je u 69. minuti vratio nadu domaćinu, no samo minutu kasnije Quagliarella svojim drugim golom na utakmici povisio na 3-1.

Bilić opet na vrhu

Engleski drugoligaš WBA kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić na gostovanju je pobijedio Preston sa 1-0 vrativši se na vrh ljestvice Championshipa.

Pogodak odluke zabio je Charlie Austin iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi.

Bila je to peta uzastopna pobjeda Bilićeve momčadi, koja je već devet kola bez poraza.

West Bromwich Albion se s nova tri boda vratio na vrh ljestvice i sada ima 42 boda, dva više od Leeds Unted, dok je treći Fulham sa 35 bodova.

Linker
18. travanj 2024 06:45