Emilio Andreoli/Getty Images
JUVE OPET SAM NA VRHU

VIDEO: PRVI PORAZ INTERA NAKON 16 UTAKMICA Preokret na Olimpijskom stadionu, niti čudesan Brozovićev potez nije spasio Conteovu momčad

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 16. veljača 2020. 23:49

Lazio je na Olimpicu u velikom derbiju dobio Inter nakon preokreta s 2:1 i došao na drugo mjesto, a na vrhu je sam ponovno Juventus. Momčad iz Rima je tako nastavila svoj niz i stigla do brojke od 19 utakmica bez poraza, dok je Interovoj seriji nakon 16 utakmica s pozitivnim ishodom stigao kraj.

U devetoj minuti je Milinković-Savić pogodio gredu sa 25 metara, a nakon toga nije bilo uzbuđenja do jedne kontre koju je poveo kapetan Intera, hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, ali je Lukakuu šut obranio Strakosha. Inter je poveo u 44. minuti nakon što je Strakosha odbio loptu nakon udarca Candreve, ali je ona došla do Younga koji je zabio sa deset metara.

U nastavku je Lazio jako brzo stigao do izjednačenja nakon što je Immobile sam izborio kazneni udarac i pretvorio ga svojim 25. golom u 1:1. Do trijumfa je Lazio došao u 70. minuti, najprije je Brozović čudesno s crte obranio Marušićev udarac, ali je iz drugoga pokušaja zabio Milinković-Savić.

U završnici je Inter krenuo po izjednačenje, u 79. minuti su bili blizu, no pogodak Lautara nije opravdano priznat zbog zaleđa, a još je kasnije Lukakuu jedan udarac blokiran, dok je Immobile mogao postaviti i 3:1. Brozovića je u 77. minuti zamijenio Eriksen.

Linker
25. travanj 2024 17:20