screenshot facebook
SPEKTAKL U PIEMONTU

VIDEO: RONALDU JE TREBALO SAMO OSAM MINUTA DA ZABIJE SVOJ PRVI POGODAK ZA JUVENTUS Pogledajte kako se Portugalac predstavio navijačima crno-bijelih!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 20:53

U tradicionalnoj prijateljskoj utakmici na stadionu Villar Perosa u regiji Piemontu snage su odmjerile momčadi Juventusa A sastava i Juventusa B sastava. Ove je godine susret privukao ogroman broj gledatelja prvenstveno zbog jednog od najboljih nogometaša u povijesti Cristiana Ronalda.

Portugalcu je trebalo samo 7 minuta na travnjaku za prvijenac u dresu novoga kluba. Bernardeschi je fantastičnom loptom pronašao Ronalda koji je uspješno izbjegao zaleđe, izbio sam pred golmana Loriju, a takve šanse portugalska zvijezda ne promašuje.

To je bio i prvi pogodak na utakmici, a susret je završio 5:0 za Juventus A sastav. Pogotke su postigli još i Capellini (18' ag.), Dybala (31' i 40') i Marchisio (54').

Mandžukić je ušao na početku drugog poluvremena.

Susret je završio u 72. minuti uobičajenom invazijom na teren Juventusovih 'tifosa', a najtraženiji autogram, naravno, bio je onaj - Cristiana Ronalda.

Juventus A (4-2-3-1): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro: Emre Can, Bentancur; Bernardeschi, Dybala, Douglas Costa; Cristiano Ronaldo.

Klupa: Pinsoglio, Perin, Pjanic, Khedira, Marchisio, Matuidi, Barzagli, Mandzukic, Cancelo, Rugani, Beruatto, Fagioli. Trener: Allegri.

Juventus B (4-3-3): Loria; Lucas Rosa, Capellini, Anzolin, Freitas; Portanova, Morrone, Nicolussi Caviglia; Campos, Petrelli, Di Francesco.

Klupa: Siano, Adamoli, Bandeira, Boloca, Gozzi, Serrao, Meneghini, Pinelli, Francofonte, Leone, Pener, Tongya, Galvagno, Makoun, Moreno, Dadone. Trener: Baldini.

Linker
20. travanj 2024 14:45