Screenshot
SERIE A

VIDEO: SJAJNI HRVATSKO-PORTUGALSKI DVOJAC BRILJIRA Strašni Mandžo zabio dva gola! Pogledajte kako je zakucao loptu u mrežu na Ronaldovu asistenciju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2018. 21:09

U derbiju 7. kola Serie A Juventus je u Torinu pobijedio Napoli, a dva je gola postigao junak dvoboja Marijo Mandžukić. Gosti su poveli pogotkom Mertensa već u 10. minuti susreta, no Juve se vraća u susret pogotkom našeg Marija Mandžukića na sjajnu asistenciju ponajboljeg igrača svijeta Cristiana Ronalda.

Emre Can je uzeo loptu na centru i proslijedio je do slavnog Portugalca koji je probio obranu po lijevoj strani i zatim izvrsno ubacio u peterac, a ondje je Super Mario najviši u skoku i glavom precizno gađa mrežu za izjednačenje.

U drugome poluvremenu sjajni duo opet je proigrao. Igrala se 49. minuta kada je Mandžo još jednom bio na pravome mjestu u pravo vrijeme.

Argentinski internacionalac Paulo Dybala prošao je kroz sredinu, loptu je preuzeo Ronaldo, pucao po golu i pogodio vratnicu. Od vratnice se lopta odbija u teren, a Mandžukiću nije bilo teško zatresti praznu mrežu.

Konačnih 3:1 potvrdio je stoper Bonucci poslije još jedne Ronaldove asistencije. Mandžukić je uz ovacije izašao u 84. minuti, dok je Marko Rog ostao na klupi Napolitanaca.

Juventus vodi s maksimalnim 21 bodom, a Napoli je ostao drugi s 15 bodova.

Mandžukiću je ovo četvrti pogodak u talijanskoj ligi, a Cristianu Ronaldu četvrta asistencija. Čini se da duo MM17 - CR7 fantastično funkcionira u zahtjevnoj Serie A.

Nerazzurri slavili kod kuće uz skromnu minutažu Vatrenih, Srna odigrao cijelu utakmicu

Nogometaši Intera slavili su na svom stadionu u 7. kolu Serie A Cagliari s 2:0 i došli na četvrto mjesto ljestvice.

Golove su za Inter dali Martinez (12') i Politano (89'). Kod Intera je Marcelo Brozović ušao u 57. minuti, a Ivan Perišić u 70. minuti, Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu za Cagliari, dok je Filip Bradarić igrao do 60. minute.

Vodi Juventus s 21 bodom, Inter je četvrti s 13 bodova, a Cagliari je 13. sa sedam bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 08:01