screenshot youtube
I NAJJAČI BI ZAPLAKALI

VIDEO: SLOM MLADE ZVIJEZDE! NAVIJAČI GA VRIJEĐAJU VEĆ MJESECIMA, A SADA MU SE SVE SKUPILO Suigrači ga tješili, u svlačionici potekle i suze

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2017. 12:02

Navijači Milana već nekoliko mjeseci na 'piku' imaju mladog vratara Gianluigija Donnarummu. U lipnju je Donnarumma najprije odbio produljiti svoj ugovor s Milanom, izazvavši bijes navijača koji su na jednoj utakmici u Poljskoj izvjesili natpis 'Dollarumma' i bacali lažne zelene novčanice oko njegovog gola, da bi nedavno izvjesili i transparent 'Vrijeđaš nas. Šest milijuna eura godišnje i dolazak tvog brata parazita u klub? Gubi se, nemamo više strpljenja'.

Mladi vratar je i sinoć bio meta navijača koji su ga uoči utakmice Kupa protiv Verone propisno izviždali i izvrijeđali nakon što je službeni spiker pročitao njegovo ime. Bilo je to sve previše za ovog inače sjajnog vratara kojeg su u svlačionici bodrili kapetan Leonardo Bonucci i ostali suigrači.

Prema pisanju "Corriere della Sera", Donnarummin agent, moćni Mino Raiola (Ibrahimović, Balotelli, Pogba...), zatražio je od Milana poništenje ugovora zbog neviđenog pritisaka. Kako dodaje "Corriere della Sera", ni Raiola ni igračev odvjetnik nisu bili prisutni kada je Donnarumma potpisao produljenje ugovora.

Donnarumma jer prvi vratar Milana otkako ima 16 godina i u reprezentaciji već ima status nasljednika Gianluigija Buffona koji se odlučio na reprezentativnu mirovinu.

Ako ugovor o produljenju na tri godine bude poništen, Donnarumma se vraća na stari ugovor koji ističe 30. lipnja iduće godine što bi ga učinilo slobodnim igračem u ljetnom prijelaznom roku.

Linker
25. travanj 2024 15:42