Juventus
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
SERIE A

VIDEO: STARA DAMA ŠOKIRANA! JUVENTUS NEOČEKIVANO PROSUO BODOVE Bivši hajdukovac zaustavio Mandžukića i društvo u utrci za naslov prvaka

Piše: HinaObjavljeno: 17. ožujak 2018. 23:53

Nogometaši SPAL-a priredili su veliko iznenađenje odigravši u susretu 29. kola talijanskog prvenstva 0-0 protiv lidera Juventusa.

SPAL je tako prekinuo niz od 12 uzastopnih pobjeda torinske 'Stare dame' koja se s Napolijem bori za naslov prvaka. Osim što je pomogao Napoliju, SPAL je osvojio iznimno važan bod u borbi za prvoligaški spas.

Juventus je dominirao cijeli susret, ali nije stvorio previše prilika. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru u 64. minuti, dok je za domaći sastav u posljednje tri minute nastupio Lorenco Šimić.

U ranije odigranom susretu Sassuolo je na gostovanju pobijedio Udinese 2-1. Golove za goste zabili su Ali Adnan (42-ag) i Stefano Sensi (74), dok je pogodak za domaćine zabio Seko Fofana (44). Stipe Perica je za Udinese zaigrao od 70. minute, a Andrija Balić je ušao u igru 10 minuta prije kraja susreta.

Na ljestvici vodi Juventus sa 75 bodova, Napoli je drugi s pet bodova manje i utakmicom manje, dok je Roma treća sa 56 bodova.

-------------------------------------------------

REZULTATI:

Udinese - US Sassuolo 1-2

SPAL - Juventus 0-0

-------------------------------------------------

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 15:15