REUTERS
PERIŠIĆ I BROZ NA KLUPI

VIDEO: ŠTO SE TO DOGAĐA? NOVI TEŽAK UDARAC ZA INTER Tragikomični autogol dotukao velikana, Hrvati izbjegli blamažu

Piše: HinaObjavljeno: 17. veljača 2018. 23:57

U susretu 25. kola talijanskog nogometnog prvenstva Genoa je pobijedila Inter 2-0 upisavši petu uzastopnu domaću pobjedu protiv 'Nerazzurra'.

Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela nakon tragikomičnih poteza suparničke obrane. Jednu laganu loptu upućenu u kazneni prostor Intera, Milan Škriniar je želio ispucati, ali je pogodio Andreu Ranocchija od kojeg se lopta odbila u gol.

Na 2-0 povisio je bivši igrač Intera Goran Pandev u 59. minuti utakmice. Do kraja utakmice Genoa se uspjela obraniti i posve zasluženo osvojiti tri boda protiv očajnog Intera koji je u zadnjih 10 kola upisao samo jednu pobjedu.

Marcelo Brozović je za goste zaigrao od 76. minute, dok Ivan Perišić nije nastupio.

U ranije odigranom susretu Roma je u Udinama pobijedila Udinese 2-0 postigavši oba gola u posljednjih 20 minuta. Gosti su poveli u 70. minuti lijepim golom Cengiza Undera sa 20-tak metara, a pobjedu Rome potvrdio je Diego Perotti u posljednjim trenucima susreta. Stipe Perica je igrao za Udinese do 77. minute, dok je Andrija Balić ušao u igru u 79. minuti.

U derbiju donjeg doma Chievo je pobijedio Cagliari 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas. Sva tri gola pala su u posljednjih 15 minuta utakmice. Domaćin je poveo u 75. minuti preko Emanuelea Giaccherinija, a dvije minute kasnije na 2-0 je povisio Roberto Inglese. Tračak nade gostima donio je Leonardo Pavoletti, ali do kraja utakmice gosti nisu uspjeli izjednačiti.

Na ljestvici vodi Napoli sa 63 boda, bod manje ima Juventus, a Roma je treća sa 50 bodova. Inter je ostao na četvrtom mjestu sa 48 bodova, dok Lazio na petoj poziciji ima dva boda manje i utakmicu manje.

U nedjelju se sastaju Torino - Juventus, Benevento - Crotone, Bologna - Sassuolo, Napoli - SPAL, Atalanta - Fiorentina, te Milan - Sampdorija. Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Lazio i Verona.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 15:16