REUTERS/Alberto Lingria/Arhiva
JUČER PERIŠIĆ, DANAS BROZ

VIDEO: TAKO TO RADI MARCELO BROZOVIĆ! HRVAT EUROGOLOM NAGOVIJESTIO TKO ĆE BITI NOVI BROJ 1 U CONTEOVOM INTERU Pogledajte majstoriju sjajnog Vatrenog

Inter je u prvoj utakmici sezone uvjerljivo pobijedio Lecce sa 4:0, a prvi gol zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2019. 23:24

Atomski početak Intera u novoj sezoni Serie A! Momčad Antonioa Contea sjajno je otvorila sezonu protiv Leccea u Milanu, a prvi gol u prvom kolu zabio je naš Marcelo Brozović.

Hrvatski reprezentativac označen je prije početka prvenstva kao glavni nositelj igre u novoj Conteovoj momčadi, a najave je opravdao sjajnim potezom i golom u 21. minuti.

Brozović je primio jednu povratnu loptu na dvadesetak metara od protivničkog gola, nanišao i majstorski pogodio suprotne rašlje.

Samo tri minute kasnije Stefano Sensi zabio je za 2:0, a Lukaku u 60. minuti praktiči potvrdio pobjedu i najavio najljepši mogući početak sezone za domaće navijače.

Uvjerljivu pobjedu je pogotkom večeri s više od 30 metara okrunio Candreva u 84. minuti.

Svoj prvi pogodak sezone jučer je za Bayern zabio i drugi dio dvojca koji je četiri godine zajedno proveo u Milanu, Ivan Perišić. Vatreno krilo odigralo je pola sata u tradicionalnoj prijateljskoj utakmici protiv fan kluba Bayerna, a u pravoj golijadi protiv slabijeg protivnika (13:1), prvi pogodak gol je postigao Perišić.

Taj pogodak možete pogledati u 17. minuti videa.

Linker
24. travanj 2024 16:40