REUTERS/Jennifer Lorenzini
BADELJU SAT VREMENA

VIDEO: TINEJDŽER IZ SRBIJE U NADOKNADI SRUŠIO INTER S TRONA Majstorska asistencija Brozovića nije bila dovoljna za trijumf Conteove momčadi

Piše: HinaObjavljeno: 16. prosinac 2019. 00:03

U derbiju 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina i Inter su u Firenzi odigrali 1-1, a domaći sastav je izborio bod golom u sudačkoj nadoknadi.

Inter je poveo već u osmoj minuti utakmice, a pogodak je zabio Borja Valero na asistenciju hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Hrvatski veznjak je uputio prekrasan pas Valeru koji je zabio u donji lijevi kut. U nastavku susreta Inter je mogao razriješiti sve dvojbe oko pitanja pobjednika, no gosti su igrali previše pasivno. Kazna je stigla u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Dušan Vlahović zabio za 1-1 nakon brze kontre.

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Milan Badelj za domaći sastav igrao do 66. minute.

Roma je na Olimpicu pobijedila SPAL sa 3-1 okrenuvši rezultat u drugom poluvremenu. SPAL je poveo u 44. minuti golom Andree Petagne iz kaznenog udarca, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat s tri gola, a strijelci su bili Lorenzo Pellegrini (53'), Diego Perotti (66'-11m) i Henrik Mhitarjan (83'). Nikola Kalinić je za Romu zaigrao od 89. minute, dok Karlo Letica nije nastupio za goste.

Linker
20. travanj 2024 01:26