REUTERS/Mike Segar
TRENER PRIZNAO POGREŠKU

VIDEO: TKO JE OVDJE GAZDA? BIJESNI CRISTIANO RONALDO VIKAO NA TRENERA - 'MISTER!' Kamere uhvatile zanimljiv detalj u velikom talijanskom derbiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2019. 20:05

Nogometaši Juventusa slavili su 2:1 gostujuću pobjedu protiv Napolija u derbiju 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva, a kamere su tijekom susreta uhvatile zanimljiv detalj.

Naime, u drugom je poluvremenu trener Juventusa nezadovoljan načinom na koji mu igrači stoje na travnjaku vikao svojim igračima da izađu dalje od svojih vrata i pritisnu suparnika dublje na njegovoj polovici, a Ronaldo se nije libio odgovoriti.

Igrala se 65. minuta susreta, Allegri je uz aut-liniju kod vodstva Juventusa 2:1 vikao igračima da pritisnu suparnike, a jedini je te upute slijedio Ronaldo. 'Nakon što je primjetio da ga suigrači ne slijede, okrenuo se prema treneru kji je stajao uz aut-liniju i viknuo: 'Mister!' pokazujući da on jedini radi pritisak na suparničku obranu, piše Calciomerato.com.

Nakon susreta Allegri je istaknuo kako je on sam kriv za isključenje Miralema Pjanića početkom drugog poluvremena. Podsjećamo, strijelac maestralnog prvog gola za Juventus je isključen zbog drugog žutog kartona i igranja rukom, što je Napoliju donijelo izjednačavanje u brojčanom stanju na terenu.

"Zaspao sam. Trebao sam izvaditi Pjanića nakon prvog žutog kartona", rekao je Allegri.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 23:46