Inter
 REUTERS/Daniele Mascolo / REUTERS
SERIE A

VIDEO: UDINESE PAO NA MEAZZI! PERIŠIĆ I DRUŠTVO UZ POMOĆ VAR-A DO POBJEDE Mauro Icardi zabio iz penala i postao junak u slavlju Nerazzurra

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 15. prosinac 2018. 21:14

Vratio se Inter pobjedama, naime ako uzmemo u obzir sva natjecanja onda Nerazzuri nisu trijumfirali već četiri utakmice. Posljednja tri boda su osvojili protiv Frosinonea, a sada je na Meazzi "pao" Udinese. Uz dosta muke je momčad Luciana Spallettija upisala desetu prvenstvenu pobjedu.

Nije talijanski strateg puno rotirao u odnosu na utakmicu s PSV-om, Vrsaljko je ušao u prvu postavu, Keita i Joao Mario također, koji su zamijenili Candrevu, odnosno našeg Ivana Perišića, koji je ušao u 70. minuti, a Brozović je baš kao i Šime odradio svih 90 minuta.

Ključni trenutak susreta zbio se u 75. minuti, nakon jednog ubačaja, Perišić je bio u skoku sa Fofanom, koji je u zraku igrao rukom. Sudac Abisso posegnuo je za VAR-om, te nakon što je pogledao ponovljenu snimku odlučio je pokazati na bijelu točku. Odgovornost je, naravno, preuzeo Mauro Icardi, Argentinac je rutinski najstrožu kaznu pretvorio u pogodak.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 13:14