Screenshot: Instagram

HVALE VRIJEDAN POTEZ

VIDEO: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ RASPLAKAO CIJELU ITALIJU Legendarni Šveđanin pokrenuo hvalevrijednu akciju, pogledajte poruku

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.03.2020. u 15:17

 • Lijepu gestu napravio je Zlatan Ibrahimović uslijed krize koja trese njegovu voljenu Italiju.

  Švedski napadač AC Milana oglasio se putem Instagrama na kojem ima preko 42 milijuna sljedbenika i poslao poruku koja je raznježila brojne navijače. Ali prije toga je sam donirao 100.000 eura za sve bolnice u Italiji i njihove zaposlenike.

  "Italija mi je uvijek davala toliko puno i u ovom dramatično trenutku ja želim vratiti još više državi koju volim. Odlučio sam pokrenuti akciju prikupljanja pomoći i medicinske opreme za bolnice. Situacija je ozbiljna pa pozivam i računam na velikodušnost i solidarnost svih znanih i neznanih, prije svega mojih prijatelja profesionalnih sportaša, neka pomognu koliko god mogu kako bismo zaustavili ovaj virus", napisao je Ibrahimović.

   

  Italija je paralizirana pandemijom koronavirusa, a Ibrahimović je pozvao na zajedništvo, prijeko potrebno u borbi u ovim teškim trenucima.

  "Zajedno možemo pomoći bolnicama, doktorima i medicinskim sestrama, koji svakodnevno nesebično spašavaju naše živote", dodao je Ibrahimović, koji je obraćanje zaključio u sebi karakterističnom stilu.

  "Zapamtite, ako virus ne dođe po Zlatana, Zlatan će doći po virus!", poručio je legendarni Šveđanin.

  Iz drugih medija