Soccer Football - Serie A - Chievo Verona v Juventus - Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona, Italy - August 18, 2018 Chievo Verona's Stefano Sorrentino leaves the pitch on a stretcher after sustaining an injury REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

POTVRĐENO

VRATAR CHIEVA KOJI JE PRESTRAŠIO SVE NA TERENU I ZBOG KOJEG JE PONIŠTEN MANDŽUKIĆEV GOL PUŠTEN IZ BOLNICE Iz kluba objavili njegovu dijagnozu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.08.2018. u 12:02

 • Otvarajuću utakmicu nove sezone Serie A između Chieva i Juventusa u Veroni (3:2 pobjeda Juventusa) obilježio je osim Ronaldovog debija i težak sudar u kojem je nastradao vratar domaćih Stefano Sorrentino.

  Igrala se 86. minuta susreta kada je Mario Mandžukić zabio glavom, a naknadnim pregledavanjem VAR-a vidjelo se da je lopta prešla crtu. Ali koju sekundu prije toga na travnjaku je na trenutak bez svijesti ostao Sorrentino nakon sudara s Ronaldom. Mandžukićev je gol poništen, budući je sudac procijenio da ga je Ronaldo neregularno onemogućio, a Sorrentino je završio u bolnici gdje je ostao na promatranju tijekom noći.

  Iz kluba su objavili što su mu u bolnici dijagnosticirali.

  "Chievo objavljuje da je Sorrentino pretrpio frakturu nosa, oteklinu na ramenu i trzajnu ozljedu vrata. Oteklina na nosu smanjena mu je u bolnici iz koje je pušten nakon obveznog promatranja", stoji u priopćenju Chieva.

  Tagovi
  Iz drugih medija