Screenshot: Instagram
STIGLA JE POTVRDA

ZABRINJAVAJUĆA VIJEST IZ REDOVA TALIJANSKOG PRVAKA! Stigla je potvrda: Velika zvijezda Juventusa ima koronavirus, zaražena je i njegova djevojka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2020. 20:48

Iz Italije stiže novi slučaj zaraze koronavirusom. Zvijezda Juventusa i argentinske reprezentacije Paulo Dybala na svome je Twitteru potvrdio da je zaražen virusom koji je poharao cijeli svijet, ali i da je zaražena njegova djevojka Oriana.

Već su ranije ovoga tjedna talijanski mediji nagađali da bi poznati napadač mogao biti zaražen, no on je to potvrdio tek u subotu.

"Pozdrav svima, želim vas obavijestiti da sam dobio rezultate testiranja na koronavirus te da smo moja djevojka Oriana i ja pozitivni. Srećom, osjećamo se sjajno. Hvala vam svima na porukama podrške", poručio je argentinski napadač na Twitteru.

Iz Juventusa su potvrdili ovu vijest i dodali da je 26-godišnji nogometaš 'asimptomatičan i u dobrome stanju'.

"Paulo Dybala se podvrgnuo testu te se ispostavilo da je pozitivan na Coronavirus COVID-19", stoji u priopćenju.

"Nalazi se u samoizolaciji još od 11. ožujka. Nastavit ćemo promatrati njegovo stanje prema uobičajenoj proceduri. Zasad je dobro i bez simptoma", poručili su iz Stare Dame.

Dybala je treći zaraženi Juventusov nogometaš, nakon Danielea Ruganija i Blaisea Matudija. Ipak, to nije spriječilo njegove suigrače Samija Khediru, Gonzala Higuaina, Douglasa Costu, Rodriga Bentancura i Miralema Pjanića da pobjegnu iz države za vrijeme karantene.

Linker
26. travanj 2024 12:07