Alessandro Sabattini/Getty Images
INTERVJU ZA GAZZETTU

ZVONIMIR BOBAN JEDNOSTAVNO NIJE MOGAO SAKRITI RAZOČARANJE 'Do prije nekoliko dana mislio sam da su takve priče neistina...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. veljača 2020. 12:08

Zvonimir Boban u intervjuu za Gazzettu dello Sport pričao je o problemima i podjelama u Milanu usprkos rastu forme.

Do problema u Milanu došlo je kada su čelnici kluba vodili razgovore s Ralfom Rangnickom o mogućem preuzimanju momčadi od sljedeće sezone, a sve iza leđa Bobana i Paola Maldinija koji su zaduženi za sportski sektor.

Navodno je izvršni direktor Ivan Gazidis vodio razgovore sa Rangnickom koji bi mogao preuzeti kako trenersku ulogu, tako i onu sportskog direktora.

"Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da pričamo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja je potez bez poštovanja i elegancije, a to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo", rekao je Boban za Gazzettu.

NEW ORLEANS, LOUISIANA - JANUARY 16: Bojan Bogdanovic #44 of the Utah Jazz shoots the ball over Lonzo Ball #2 of the New Orleans Pelicans at Smoothie King Center on January 16, 2020 in New Orleans, Louisiana.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   (Photo by Chris Graythen/Getty Images)
Chris Graythen/Getty Images

Bivši kapetan Vatrenih traži sastanak s klupskim vlasnicima, predstavnicima korporacije Elliott Management. Razlog je jasan.

"Ono što nam treba je jedinstvo i takav pristup. Vlasnici moraju biti jasni oko budžeta i ciljeva, a iako smo smanjili plaće mi i dalje ne znamo s koliko novca raspolažemo na ljeto."

Milan se u drugoj polovici sezone podigao, dolaskom Ibrahimovića eksplodirao je Ante Rebić, a momčad nakon 25 kola drži sedmo mjesto s 36 bodova i Europa je nadohvat ruke.

"Znam da to nije Milan koji smo gledali u naše vrijeme, ali ambicija mora postojati. Sada treba završiti sezoni u vidjeti kako dalje, ali ovo je sada drugačija momčad koja se može ozbiljno boriti sa svakom drugom u Italiji", zaključio je Boban.

Linker
20. travanj 2024 14:45